perjantai 8. lokakuuta 2010

Nucca ja Veli 11vk

Nukkiksen ja Velin kanssa ollaan taas lenkkeilty, eilen aamusella oltiin Sinin ja koiriensa kanssa lenkillä, sitten illemmalla Emilian ja Tiian, koirineen toki. Joten otin sitten puupeloista kuvia, vähän yritin muistakin, mutta ei niistä ihmeellisiä tullut. Oodi ja Veli leikkivät lenkki lenkiltä enemmän, eilen niillä oli joku aivan järjetön keppileikki menossa, ja meillähän on kepit olleet aika pitkälti pannassa Vanun iskettyä itseään kurkkuun sellaisella. Niinpä YRITIN heittää keppiä korkeille kiville ja kallionlohkareille, mutta Oodi kerta toisensa jälkeen päättäväisesti haki sen. Oodi myös herkästi räjähtää toisille koirille jos ne yrittävät koskea niihin leluihin, joilla se itse sillä hetkellä tahtoo leikkiä, mutta jostain syystä Veli sai nyt jotain erityisvapauksia, eikä Oodi sanonut sille kertaakaan pahasti. Oikeastaan päinvastoin, se vei keppiä Velin ulottuville.

Nytpä kuitenkin, Veli 11vk

Photobucket

Ja sitten Nuccaa, joka tässä ensimmäisessä kuvassa on hämäävästi Oodin näköinen. En oikein vieläkään tiedä onko se enemmän Vanun vai Oodin näköinen, jotain äärimmäisen tuttua sen naamassa kyllä on. Varmaan herkästi näkee omat koiransa niiden pennuissa, vaikka tietenkin niillä on isäkin ja isän puolen suku. Mutta Oodista voin sentään ihan rehellisesti sanoa, että ihan on isänsä tytär. Nucca jääköön vielä mysteeriksi, ehkä aikuisiällä sitten tiedän keneltä se näyttää.

Photobucket

Tässä toinen melkoisen samanlainen, mutta en osaa päättää kummasta kuvasta tykkään enempi

Photobucket

Nukkiksesta on tullut samanlainen kivikiipijä kuin Vanusta ja Oodista, tosin sen intohimo moiseen muistuttaa ehkä enempi Vanun innosta kiviä kohtaan. Oodi hyppii niille vähän enempi hajamielisesti, Vanu taasen suurella intohimolla.

Photobucket

Nucca ja "veljensä" Nacu

Photobucket


Ei kommentteja: