tiistai 26. elokuuta 2008

Oodi tuli taloon

Tai voisi varmaan sanoa, että taloihin. Nimittäin päivän Tampereella hengailun jälkeen päätin ottaa Oodin ja Vanun ja suunnata kohti vanhempien taloa Turengissa, koska tulin siihen lopputulokseen, että pennun on niin paljon parempi saada riehua pihassa, ilman että pitää kävellä aina parisataa metriä lähimmälle puistoalueelle. Tämä toki on edessä ensi viikolla, mutta oli kyllä hyvä päätös, täällä on kivasti tilaa noiden kahden riehua.

Ja todellakin, kahden. Vanu on vajonnut 7-viikkoisen tasolle ja riehuu lapsensa kanssa aina kun mahdollista. Ensimmäiset sisärallit on jo nähty, vanhempien corgi tosin on vähän sitä mieltä, että saisivat molemmat aikuistua. Kauhulla odotan sitä, kun Oodi saa oikeasti vähän vauhtia töppösiin, nyt sen meno on vielä aika huvittavan näköistä. Isäni vertasi sitä lokinpoikaseen, harmaa, pallomainen ja äärettömän kömpelö.

Oodi on ollut kyllä kiitettävän reipas, sisälle on tähän mennessä tullut vasta yksi pissa. Ei sillä, mieluusti se ulos tekee tarpeensa, mutta eipä se vielä osaa ilmaista tarvetta sinne mennä.

Kuvia on luvassa kunhan taas pääsen Tampereelle, siihen asti on tyytyminen yhteen.

Photobucket


Ei kommentteja: