maanantai 31. toukokuuta 2010

Toukokuun viimeiset

Viime viikko oli sateinen ja oikeastaan vain sunnuntain lenkit tein ilman kumisaappaita. Olipas hauska mennä lenkkareissa tänään! Eilen kävin koirien kanssa ensimmäistä kertaa pitkään aikaan myös Turengin laskettelukeskuksella kävelemässä, oli aivan loistava parituntinen ja mupelot nauttivat kovasti juoksemisesta. Oodi tosin lähti muutaman hajun perään kovinkin temmokkaasti, mutta ikinä ei lähtenyt kovin kauas. Yhtä rinnettä se lähti juoksemaan täysillä varmaan jänönjälkien perässä ja minä tietty pinkaisin sen perään. Joo-o, ei ihan kunto riittänyt sen vauhtiin. Ei riittänyt Vanullakaan.

Tänään olimme pariin otteeseen tutummilla lenkkipaikoilla. Caprikin tuli päivälenkillä mukaan nyt kun ei ole märkää. Capri ja sade ei sovi samaan lauseeseen, sadepäivinä se käy mummolenkeillä isäni kanssa. Mutta nyt siis messissä, tässä todiste!

Photobucket

Kuumuus iski

Photobucket

Kaksi marjaa. Oodi takana.

Photobucket

"Onko pakko jos ei halua" tuumii Oodi. Se ei pidä nokkosista, joita on yhdessä kohtaa jonkin verran, olen tosin raivannut siihen polun, mutta tuntuu varmaan tassuissa inhalta? Vanu ei välitä.

Photobucket

Nyt jo sitten paremmissa maisemissa, ei typeriä nokkosia!

Photobucket

Oodi makoilee pyörimisen jälkeen

Photobucket

Ja kattelee mitä kupeksin

Photobucket

Vanu haistelee kesähajuja

Photobucket

Sit se oli jo tällaista...ja tämän muuten aloitti Vanu!

Photobucket

Hammastelua

Photobucket

Photobucket


Ei kommentteja: