torstai 10. helmikuuta 2011

Tyypit lenkillä

Eilen treffailtiin Emilian kanssa metsälenkin muodossa. Mukana olivat siis Oodi, Vanu, Nukkis sekä Nacu. Viimeiselle tuli ehkä hieman kylmä lenkin edetessä, rassukka.

Pimeä kerkesi tulla vaikka kuinka yritimme hyvissä ajoin lähteä, mutta kyllä jotain todistusaineistoakin kertyi.

Tämmönen se nyt sitten on, Nukkis.

Photobucket

Ja tämmönenkin

Photobucket

Sillä on niin mainiot korvat, eivät ole yhtä painavat kuin emänsä, mutta eivät luojan kiitos pystytkään. Juuri passelit, sanoisin.

Nukkiksella meinaa just mennä simmut kiinni, mutta pakko laittaa tää tänne kun on eka kuva näistä yhdessä pitkään aikaan

Photobucket

Sit Oodi tahtoi vähän pusutella

Photobucket

Nucca on totaalisen epäkiinnostunut hellyydeosoituksesta

Photobucket

Teinit...

Photobucket

Emilialla on faneja

Photobucket

Tänään aamulla olin Vanun ja Oodin kanssa keskenäni Pyhäjärven jäällä. Ne nostelivat aika kovastikin tassujaan, lämpötila oli jotain -18 luokkaa eli eipä kai ihmekään.

Meidän barffauskokeilu on ollut menestys, sain Vanunkin syömään maksaa kun tarjosin sille sisäelinmössöä, johon se oli "piilotettu". Vähän se sitä katteli niin kuin että hei dude, ootsä tosissas et mä syön tän, mutta kun Oodi veteli omansa niin innolla niin tuli mutsillekin kiire. Menestys uusi ruokavalio on ollut muutenkin, ihan hassua kuinka se vaikuttaa koiriin niin paljon. Vanusta on tullut aivan superenerginen, jopa Oodi on sen kanssa välillä helisemässä kun hihnalenkeilläkin V hyppää välillä tyttärensä niskaan tyyliin "NYT LEIKITÄÄN!" Sanomatta lienee selvää että myöskään minä en tästä 10 kertaa per lenkki tapahtuvasta riehumisesta aina ole hirveän iloinen. Mutta täytyy myöntää etten välillä taas voi olla nauramatta ja annankin niiden sitten leikkiä hihnoilla jos ei ole muuta liikennettä lähimailla.

Hauskaa on myös se, että kun aiemmin annoin näille harvakseltaan esimerkiksi hirvenluita, niistä jäi aina isot luumassat jäljelle. Nyt kun niille jotain antaa niin jäljelle jää vaan sellainen pieni palanen, kaiken ne jauhaa mikä vaan irti lähtee. Tosin varovainen pitää olla, Vanu helposti yökkii ylös luunpalasia joita ei kykene sulattamaan jos ovat liian isoja. Niin se näkyy olevan taitolaji, tää luiden syöminen. Pakkasessa olis muutama lampaanluu ja häränhäntä odottelemassa. Muuta sinne ei mössöjen lisäksi nyt mahdukaan. Onneksi näitä on vaan kaksi.

Täältä tulee VANU!

Photobucket

Oodi tuli tiedustelemaan josko lapasen voisi vaihtaa kananpalaseen?

Photobucket

Puudeli kirmailee

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja Puudelin tukka. Ei tarttis enää enempää tulla.

Photobucket

Ei kommentteja: