maanantai 18. huhtikuuta 2011

Veli 8,5kk sekä narupalloilua

Ympätääs nyt samaan vähän kuulumisia, perjantaina näin Velin pitkästä aikaa. Siitä oli kasvanut varteenotettava miekkonen. Kompakti kooltaan tosin, epäilisin mutsiinsa verrattuna että säkäkorkeus huitelee siinä 58cm paikkeilla. Täytyy joskus mitata. Kompakti on kyllä systerinsäkin, joka Emilian arvelujen mukaan painaa siinä 15-16kg.

Trimmasin Velin pentukarvakorvat ja siitä tuli heti aikuisemman näköinen. Niin siinä tuppaa käymään, Nukkiksella oli sama homma. Velin myös harjasimme sen yrittäessä leikkiä harjan kanssa, olen aina ollut sitä mieltä että erikoisen paljon pitää kyllä collien omistajalla olla huumorintajua :D

Tässä kuvia:

Nassu

Photobucket

Ja koko Veli, joka ei yrityksistä huolimatta oikein halunnut pysyä paikallaan

Photobucket

Tänään oltiin sitten Tiian ja koirien kanssa narupalloilemassa vanhaan tapaan. Tiia oli pallonheittelijä ja Vanu oli toki aivan tulessa. Unna-pentunen ravasi hepulissa nurmialuetta ympäri ja Oodi yritti keretä edes joihinkin palloihin. Kale taas kaiveli ojassa myyriä. Oodille on tullut ihmeellinen tapa haukahtaa aina kun pallo lähtee matkaan, ties mistä nyt sellaisenkin on keksinyt.

Tässä Oodin ryntäyksiä.

Ode lentoon lähdössä

Photobucket

Jotain siltä väliltä

Photobucket

Ja laskeutuminen

Photobucket

Vanu on pro. Pesin ja föönasin sen viikonloppuna, siitä lähti nyt jo puoli pussillista karvaa

Photobucket

Vanu ja Oodi perjantaina

Photobucket

Oodi ja Unna tänään

Photobucket

Unnasta vähän todistusaineistoa

Seisoo

Photobucket

Ryntää

Photobucket

Perus-Unna

Photobucket

Iso kiitos Tiialle lenkistä, nyt mulla on täällä yksi Vanu-niminen raato ja myös tavallista uupuneempi, parveketta vahtiva Oodeli.

Jos tätä blogia Oodin lasten omistajat lukeepi niin olisi nastaa saada teidän mukeloista kuvia! Minun sähköpostiosoite on tuossa tämän sivun vasemmassa laidassa, eli siis eeva.maria.pukkila@uta.fi


Ei kommentteja: