torstai 16. tammikuuta 2014

Oho, talviko se siellä!

Näin tapahtui, enää ei tarvitse rämpiä mudassa. Tosin juoksuharrastus sai pienen kolauksen kun kävin koirien kanssa reippailemassa kympin ja samana iltana olkapää tuli niin kipeäksi, että hyvä kun nukuttua sain. Ei siis ihan ole mun kroppa kylmänkestävä, jännitän selkeästi jotenkin liikaa kylmällä olkapäitä ja tapahtuu tämä runner's arm-systeemi. Ei kiva.

Mutta koirilla on ollut nastaa. Oodi on kuin jälleensyntynyt, mudassa siitä oli selkeästi välillä epämukava lenkkeillä, mutta nyt ei varmaan olisi sisällä ollenkaan. Minä tosin en kykene olemaan tuolla paria tuntia pidempään kerrallaan, joten Oodi joutuu nyt vaan diilaamaan sen asian kanssa, että sattuu olemaan ihan sisäkoirana. Vanu jatkaa leikkauksen jälkeistä ihmeellisyyttään, on siis aivan valtavan energinen aivan jatkuvasti, tosi tosi kiva juttu! Syödäkin haluaisi aika paljon, annas olla kun eilen rouvan ruoka-aika meni ohi ja minä istuin koneella kirjoittamassa gradua. Huh huh sitä keittiön ja minun välillä ramppaamista. 

Terveystulosuutisia, Velin lonkat arvoitiin kennelliitossa B/B ja kyynärät 0/0. Huippua! 

Kuvia tuli vähän otettua aamusella, mutta on tää talvikuvaus vaan niiiiin kömpelöä hanskojen ja kaikkien kanssa.

Hyvin Oodin näköinen Oodi

 photo 7Poodle_zps2b8079af.jpg

Vanulla ei ole karvoja, siis..oikeasti ei ole

 photo 7Vanu1_zps8aa90dc7.jpg

Oodillapa on! Ehkä tänä vuonna koemme sellaisenkin ihmeen, että Oodilla on nyt talvella kunnon turkki, ja kesällä sitten kaljuilee. Toivoa sopii, oli niin tukalat oltavat selkeästi Puutskalla viimekesänä.

 photo 7Poodle2_zps3f244dae.jpg

Ei kommentteja: