sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Voi housukarvat

Istukselin tossa vanhempien takapihalla koirien kanssa jonkin aikaa tänään, Ikean pallo oli kova juttu Oden mielestä ja kun narupallo on mystisesti kadonnut (se taitaa olla sisällä jossain) niin Vanukin yritti muka innostua tosi lamesta pehmopallosta. Kovaa muovia sen olla pitää.

Katso, tuon sinulle pallon

Photobucket

Mutta toi mutsi ei tähän koske. Huomatkaa upeat houskarvat, Odella on todellakin karvanlähtö, ja vaikka olen yrittänyt suojella sen turkkia viikon päästä olevaa erkkaria varten, alkaa se tuolta takapäästä valitettavasti lähteä eikä sille ole pysäyttämistä. Selästään ja puolesta kyljestä se on jo ihan pohjavillaton, enkä tiedä mitä tapahtuu kun harjaan sen kauluksen...siitä varmaan lähtee puolet.

Photobucket

Heitä hei tätä jookos kookos?

Photobucket

Heinä on Oden mielestä myös hyvää. Sen maha on ollut nyt ihan ok, mutta kyllä se aamuisin vetelee tota heinää.

Photobucket

Täältä minä tuun

Photobucket

Pallon kanssa mäkeen

Photobucket

Gravitaatio on ihmeellinen asia, pallo katosi.

Photobucket



Vanu

Photobucket

Pallon se sai heti kun halusi

Photobucket

"Hurjaa" taistelua pallosta. Oodi voitti koska Vanu ei edes yrittänyt.

Photobucket

Photobucket

Vahti-Oodi kuuli äänen

Photobucket

Posetusta pallon kanssa, kauluskarvat still intact, muut aika huonosti.

Photobucket

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

hauskaa kun Oodilta lähtee persukarvat.. olga muuten lähes kalju = täysin ilman pohjavillaa mutta persukarvat rehottaa vieläkin XD

Nite kirjoitti...

No ihan epäreilua, kiva viiä kehään tommonen jolla on ihan ok kaulus mutta takana ei mitään karvoja. Sillä on ihana ampiaisvyötärökin nyt kun se oli sen viikon kipeänä ja söi pelkkää riisiä ja jauhelihaa plus sitten että pohjavilla on siitä kohti pois kokonaan.

Olga ja Vanu voisi yhdistää voimansa ja antaa Oodille omista housukarvoistaan edes yhden kymmenesosan niin kaikki olisi ihan hyvin. :D