keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Pentutreffit

Säätiedotus lupasi kaameaa sadepäivää, mutta niin ei käynytkään. Tai siis, märkää on, ja pimeää, mutta mitään kaatosadetta ei ole ollut. Niinpä sitten järkättiin pieni perhelenkki, eli siis mukana heiluivat Vanu, Oodi sekä Oodin lapset Nucca ja Veli.

Vanu oli ihan yhtä ällöttynyt Velistä kuin Nucastakin, joten se vaivautui kerran sanomaan pienelle Velille pahasti, jonka jälkeen tyytyi vain kävelemään ja välillä toki mulkoilemaan pentuja. Törmäsipä Veli sen takajalkoihinkin täydestä vauhdista, ja Vanu näytti kyllä hetken siltä että voi nyt hyvä luoja noita lapsia, mutta antoi sitten olla.

Oodi sen sijaan oli pennuille oma kiltti itsensä, yrittipä jopa mennä mukaan niiden painimatseihin. Lähinnä se tosin vain oli leikkiinkutsuasennossa ja haukkui leikkiville pennuille, ja juoksi niiden mukana. Veli aika rohkeasti meni heti hyppimään Oodia vasten tämän nähdessään, mutta Oodi vaan katseli että ahaa, mikäs tämä on. Kävi Oodi sen myös pesemässä kun Veli makoili selällään ruohossa, mutta oli ilmeensä sen jälkeen vähän sen näköinen, että yök.

Alkulenkki oli suunnilleen tätä

Photobucket

Photobucket

Veli löysi kävyn

Photobucket

Sillä oli vauhti päällä

Photobucket

Photobucket

Veli on kyllä reippaasti Nuccaa isompi, mutta tämä kuva hämää!

Photobucket

Veli ja Sini

Photobucket

Veli ja Oodi

Photobucket

Veli ihan itsekseen

Photobucket

Sitten yritettiin istuttaa tyyppejä kivelle. Ajattelin ettei noi nyt niin uhkarohkeita ole että pyrkivät kiveltä alas, mutta olin aika väärässä. Eli molemmat olivat heti tulossa alas ihan itsekseen...onneksi molemmilla puolilla oli ihminen.

Photobucket

Kun toinen istuu, niin toinen ei varmasti

Photobucket

Sitten kun Emilia yritti laittaa pentuja vähän lähekkäin niin lopputuloshan oli tämä

Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja: