tiistai 28. syyskuuta 2010

Tiistain Nuccaa ja vähän muutakin

No niin, ilta on käsillä ja minulla on täällä himassa hyvin väsynyt mummo, ja suht väsynyt äiti. Eli Vanu ja Oodi ovat nyt ahkerasti taas lenkkeilleet Oden jälkikasvun kanssa, ja Oodi veteli vielä Nacun kanssa pitkin metsiä Vanu perässään pitkät pätkät, en tajua kuinka tuohon eläimeen tulee niin järjettömästi vauhtia aina syksyisin, muut eivät meinaa perässä pysyä.

Mutta siis joo, syysillan aurinko on yllättävän paha valaistus, vetää kaikki ihan punaiseksi, joten pahoittelut tulevien kuvien erikoisesta värimaailmasta jota yritin vähän parannella.

Tässä nyt sitten Nukkis 2kk. Jännitimme minkä väriset sen silmistä tulee, ja tässä nyt sitten todiste siitä, että ihan ovat tummanruskeat. Aavistus on tuossa toisessa silmästä sinistä, eli sellainen piste, joka löytyy myös Vanulta saman puolen silmästä. Oodilla on huomattavasti vaaleammat silmät kuin näillä kahdella.

Nucan korvat vielä hakee asentoa, niin kuin Velinkin, molemmilla on tuo sama korva hiukan vielä sivussa, mutta eiköhän se sieltä tule aikanaan.

Photobucket

Ja tässä Nucan seisonta.

Photobucket

Tässä Nucca mummonsa kanssa. Vanu oli kurkkuoperaatiossa perjantaina, josta johtuu side sen kaulassa.

Photobucket

Ja tässä Oodi tutkii Nuccaa, joka on ihan että mutsi, elä viiti.

Photobucket

Nacustakin vielä kuvanen, samalta kiveltä kuin missä Nukkis seisoskeli. Eli aurinko paistoi siihen suht suoraan, ja oli aivan punainen :D

Photobucket


Ei kommentteja: