sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Nucca 3kk

Niin siinä kävi, että Oodelin ja Pyryn lapset ovat nyt sitten päässeet 3kk ikään! Onnea koko porukalle! Me tultiin nyt viikoksi talo- ja corgivahdiksi Turenkiin, koska vanhempani lähtivät himppasen yli viikoksi Saksaan.

No, meidän messissä matkasikin sitten myös Nukkis, koska Emilia oli Nacun kanssa Seinäjoella. Ei ollut turha reissu heilläkään ja pääsin hipelöimään Nacun RYP-2-ruusuketta. Meillä ei ehkä sellaista ikinä tule olemaan, mutta sain sentään läheltä sellaisenkin ihmeen nähdä! :D Onnea vielä miljoonasti Emilialle ja Naculle, ja kiitos että sain Nukkista lainaan.

No, ekaksi nyt kuvia perjantailta lenkiltä. Harmaata oli, mutta oikeastaan kiva valo marlekoiran kuvaamiseen

Nucan seisomakuva

Photobucket

Ja pääkuva

Photobucket

Kolme sukupolvea jälleen kivellä, tällä kertaa se kolmas siis Nucca

Photobucket

Ja Nukkis mummon kanssa, jonka mielestä Oden lapset eivät ole ihan niin ällöttäviä enää. Mummo hihnassa, koska Nacu oli mukana. (Uroskoirien omistajien mielestä valtavan hupaisaa tämä Vanun juoksuaika, koska normisti se ei niin välitä uroksista ja yrittää lähinnä pitää ne loitolla itsestään.)

Photobucket

No niin, ja sitten näitä Turenkikuvia. Voin kertoa, että matot eivät olleet iltapäiväriehan jälkeen edes paikoillaan, saati sitten suorana. Oodin mielestä Nucca oli siis loistava painikamu, jossain vaiheessa istuin tässä koneella ja käännyin vilkaisemaan mitä ne puuhailivat, ja Oodi MAKASI Nucan päällä, joka oli selällään lattialla ja jonka pää ja etutassut olivat Oden etutassujen välissä. Siinä sitten hammastelivat, en tajua noita kahta. Olisi pitänyt pitää kameraa jatkuvasti lähettyvillä, sen olisin halunnut ikuistaa.

Siis me vai? Eihän me olla mitään pahaa tehty...

Photobucket

Siis Nucca ainakaan...

Photobucket

Uusinta syysmuotia, käytä lastasi kaulaliinana.

Photobucket

Oodi jaksoi tuossa patjalla painia Nucan kanssa ja Nucca sai kiipeillä sen päällä niin paljon kuin Nukkista vaan huvitti (ja sitä huvitti paljon), mutta sitten kun Ode rupesi nukkumaan niin Nucalla oli harhakäsitys, että emän päällä saa vielä kolmikuisenakin nukkua. No, ei saanut.

Ulkoilin pentusen kanssa tuossa pihalla sitten ihan kahdestaankin, sillä oli hauskaa ja se ravasi tuolla rannassa ihmettelemässä vettä ja yritti syödä lehtiä ja rikkoa jäätä. Ihan normia pentusettiä siis, Oodi ja Vanu tarkkailivat tilannetta olkkarin ikkunasta ja ulvoivat.

Miksi sinulla on niin suuret korvat? Jotta voisin kuulla sinut paremmin

Photobucket

Pieni Nukkis meidän normilenkillä messissä. Aika samoissa paikoissa otin Oodista kuvia kesällä kun Nukka oli vielä pieni pallo sen massussa. Ihmeellistä on tämä aika.

Photobucket

Ei kommentteja: