tiistai 3. toukokuuta 2011

Käärmeitä, Veliä ja Nuuta

Viikko sitten tapahtui se pahin painajaiseni. Eli törmäsimme metsässä käärmeeseen, ja se isku sitten hampaansa Vanuun. Matkaa autolle 2,5km, yritin kantaa Vanua ehkä 20 metriä tullen lopputulokseen, että en ikipäivänä pystyisi kantamaan 24kg painavaa koiraa koko matkaa. Soitin välittömästi eläinlääkäreihin, viimein saaden Tiian kiinni joka on töissä valkeakoskelaisessa eläinsairaalassa ja saimme käskyn mennä sinne hetimiten.

No, tokihan sitten kesti, koska pääasia oli ettei Vanu mennyt kovaa. Ei se tosin olisi pystynytkään, hihnassa köpöttelimme autolle vajaassa tunnissa. Sitten lääkäriin, kaverini oli Oodin kanssa pihalla KOKO sen ajan kun Vanu oli tiputuksessa. Verta Vanusta otettiin ja totesivat että maksa-arvot olivat koholla. Antibioottikuuri ja kipulääkettä päivittäin, ja nyt kun viikon kuluttua kävimme kontrollissa olivat veriarvotkin kaikki ihan normeja. Huh.

Kivempiä asioita sitten. Veli oli taas kanssamme ulkoilemassa toissapäivänä. Tässä ensimmäisessä oli tarkoitus ottaa vaan Velistä fotoa, mutta Nuukin siihen eksyi!

Photobucket

Nuulla ja Velillä oli kivaa

Photobucket

Photobucket

Nuu ihan yksikseen

Photobucket

Pää

Photobucket

Velinen

Photobucket

Ja katsokaas, Oodeli-Puudeli!

Photobucket

Tänään sitten pesimme Nukkiksen. Tarkoitus oli pestä neitonen jo ajat sitten, mutta lopulta meni sitten näin. Nuu aloittaa virallisen näyttelyuransa lauantaina Tampereen KV:sta. Sinne menemme ihan vaan pitämään hauskaa, ei niin väliä minkälainen naru sieltä käteen lyödään.

Tässä ysin maissa räpsäisty kuva, pimeä siis

Photobucket

Pääkuvayritelmä

Photobucket

Ei kommentteja: