keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Pikainen Nuu-päivitys

Nuu on meillä ollut juoksuhoidossa, ettei tule sitten mitään manchestercollie-yllätyslapsia. Tarkoitus on palauttaa Nuu Emilialle ensi viikolla, ikävä tulee pientä Nuuta joka on ehkä maailman kiltein collie. Ihan todella, en ihmettele että Emilialla on sitä ikävä. Myös Oodi ja Vanu ovat ottaneet Nuukin laumanjäseneksi ihan eri tavalla kuin koskaan aiemmin, kivasti myös herätämme huomiota kun olemme lenkillä, Nuu toki vapaana kun sille ei tarvitse kuin vähän sirkuttaa niin se jo tulee luokse ja kävelee kylki liimattuna Vanuun tai Oodiin. Tai molempiin.

Olen nyt keskellä yötä käymässä Tampereella kun tulin katsomaan postin ja hakemaan Vanun rekkarit. Vanulla on sunnuntaina luonnetesti edessä, en jaksa asiasta edes stressata, en näe pointtia. Kyllä uskon että Vanu hyvin diilaa, mielenkiinnolla vain odotan tuomiota, vaikka uskon koirani aika hyvin jo kuuden vuoden perusteella tuntevani. Voi kun olisin sen aiemmin saanut vietyä.

Tässä kuitenkin muutama kuva Nuusta, uskoa voitte että lisää ON mutta minulla ei ole nyt aikaa niitä pienennellä jos meinaan järkevissä ajoin keretä Turenkiin. Joten tässä:

Liito-Nuu

Photobucket

Oodi ja tytär

Photobucket

Nuu tutustui veteen. Sillä oli kivaa.

Photobucket

Turengin venerannassa laitureita ihmettelemässä.

Photobucket

Töllistelyä

Photobucket

Ei kommentteja: