maanantai 6. helmikuuta 2012

Jääulkoilua

Nonni, sen verta jäätyi tuo Pyhäjärvi että siinä pystyy rannan läheisyydessä hengailemaan ihan ok. Vanu on tästä riemuissaan koska se tietää narupalloilua, ja voihan vitsi kun oli mummelilla hauskaa lauantaina ja sunnuntaina ryntäillessään pallon kanssa. 


Mutta pakko kyllä oikeasti ihmetellä lasten vanhempia jotka vie jälkikasvunsa tuonne pitkälle jäälle...juuri eilen katselimme, että huh, menevätpähän kaukana siellä järven keskellä, ja tänään kun kävelin tietä pitkin Härmälänsaareen, oli sen Pispalan puoleinen sivu aivan täynnä avantoja. En oikein tiedä miten nuo virtaukset tänä vuonna ovat noin pahoja, koska en muista ikinä nähneeni vastaavaa. Tuntuu tosi hurjalta että vuosi sitten siellä kipittelin samoilla kohdilla ilman mitään ongelmaa.


No, lauantaina meillä oli messissä Tiia koiriensa kanssa. Kerkesi jo aurinko painua horisonttiin sen verta että tuli vähän hämärää kuvamateriaalia, mutta tässä seuraa:


Unna ja Kale, jonka tassua paleltaa


Photobucket


Unna


Photobucket


Photobucket


Oodi 


Photobucket


Ja Vanu rakkaansa kanssa...


Photobucket


Sunnuntaina käytiin sitten uudestaan paremmalla valolla, mukana myös miehet joita tuntui meidän hidas tahti vähän ärsyttävän. Mutta ei muuten saa hyviä kuvia! Koirilta ei toki vauhtia puuttunut.


Banzai!


Photobucket


Photobucket


Success!


Photobucket


Tai no puuttui sitä vauhtia tietty välillä


Photobucket




Tässon Unnan pää


Photobucket


Ja melkein koko kroppa


Photobucket


Tuijotuskilpailu


Photobucket


Vanu elementissään, ja kuono aivan kuurassa


Photobucket


Mutta kai Vanun jääpersoona kulminoituu tähän


Photobucket

Ei kommentteja: