torstai 16. helmikuuta 2012

Kolmen collien viikko



No, tämän viikon olenkin saanut harjoitella moista. Nuulla on juoksut ja se on ollut meillä hengailemassa torstaista asti. Vähän meni liian tiukille, minulla oli esitelmä torstaina joten en voinut lähteä vanhemmille ennen, ja niinpä juoksu kerkesi jo 12. päivään. No, Nuudeli meni Emilian kanssa sitten töihin ja nukkui olkkarissa ettei kävisi vanhinkoa, ja nyt sitten hengailee täällä meillä.

Tampereella en viitsi näiden kanssa olla, syystä että Vanu ei ole se vieraanvaraisin koira. Nuu on sen verta paljon kuitenkin meidän kanssa ollut, ettei Vanu mitenkään ole sille ilkeä tai kyykytä sitä, mutta kyllä se joskus ärsyyntyy ja voi murahtaa, ja sitten kyyristelijäkoiria onkin kaksi, koska Oodi ottaa tästä itseensä. Turengissa ei tätä ongelmaa ole kun on niin paljon enemmän tilaa, Vanu sitten vetäytyy omiin oloihinsa jos sitä alkaa nuorison meininki ällöttää. Minulla on paljon kivempi fiilis kun tiedän, että kaikilla on hyvä olla vaikka kokoonpano muuttuukin.

Mutta hauskaa on ollut. Ollaan taas aiheutettu ihastuksia ja vihastuksia lenkeillämme, se on mystistä miten kahden koiran kanssa ihmiset vielä ovat että awww, mutta kolmen kanssa katsovat jo vähän kieroon. Tai sitten ovat haltioissaan. Pysyttelemme kuitenkin poissa tieltä, en oikein viitsi päästää näitä tervehtimään joukkona vaikka se vastaantulija ehkä haluaisikin tehdä tuttavuutta. Olen tässä vuosien saatossa oppinut, että parempi olla niin huomaamaton koirien kanssa kuin mahdollista. Kolmen samannäköisen keskikokoisen koiran kanssa se vaan on vähän vaikeaa. Toki jos tosissaan joku tahtoo tulla moikkaamaan niin saa, onneksi nämä meidän naapurit ovat suurilta osin koiramyönteistä porukkaa eivätkä hätkähdä edes isompaa laumaa. Ja Nuu varsinkin on erittäin rakastettu koska nämä lähitienoon ihmiset näkevät sitä meidän kanssa kuitenkin aika harvoin. 

Kuviakin on tullut otettua. Vähemmän kun oletin so far, säät eivät ole suosineet. Perjantaina oli nättiä, mutta olimme parhaan valoisan ajan äidin kanssa kaupoilla.

Tässä valoisan päivän kuvasaldoa

Photobucket

 Photobucket

Ja sitten pimeämpiä kuvia. Vanu ja Nuu.

Photobucket

Puudeli

Photobucket

Tässä katellaan toisella puolen jokea tallustelevia belgiherroja

Photobucket

Tältä aamulta, Nuu sai jonkun ihmeellisen vainun jota minun koirani eivät saaneet, ja lähti umpihankeen tallustelemaan sen perässä. Tässä ollaan paluumatkalla

Photobucket

Photobucket

Peruskillistelyä

Photobucket

 

 

Ei kommentteja: