keskiviikko 1. elokuuta 2012

Saarielämää vol 120

Mitäpä meille kuuluu...no, ollaan oltu mökillä. Opettelin viimein ajamaan venettä ja nyt olemmekin sitten miehistä riippumattomia mökkeilijöitä kera koiralauman. Lauantaista nyt tähän keskiviikkoon oltiin viellä äidin ja koirien kanssa mökillä, mukana menossa myös tiistaihin asti Jalo ja Veli. Niillä oli taas meno päällä...hyvä luoja. Vanu ja Puudeli ovat nyt eläneet ulkokoirien elämää (paitsi yöllä) mutta niin vaan kun kotia päästiin käpräsi Oodi välittömästi nojatuoliin ja näkyy olevan tyytyväinen kotiinpaluustakin.

Kuvia olis taas pojista, olen ihan äärettömän laiska ollut kuvailemaan mitään kun kävin yksi viikendi vähän hääkuvailemassa. Eipä nuo nyt mitään erikoista ole tehnytkään tosin ja ihan samannäköisiäkin ovat kuin yleensä. Oodilla tosin on tukka kasvamaan päin ja Vanulla tietenkin alkoi nyt sitten karvanlähtöaika. Näinköhän mummo päätyy suihkuun ensi viikolla. Se olisi jo viides kerta kun Vanu pestään vuoteen, sen turkki on joiltain osin vähän ongelmallinen mitä vanhemmaksi se tulee. Rintakarvat ja housukarvat siis tykkäävät venkuroida, pesun jälkeen ovat visusti takkuuntumatta jonkin aikaa. Muutenkin joku sais kyllä selittää näitä karvajuttuja mulle. Vanulla on sellainen kova turkki niin kuin käsittääkseni colliella pitää olla, kuivuu aivan hetkessä. Oodilla taasen on sileämpi ja pehmeämpi + pidempi, siihen ei tartu ollenkaan lika, ei mene korvatakkuja lukuunottamatta takkuun ollenkaan + kasvaa silmissä. Vanulta viimeksi siistin tassut joskus talvella ja ne on vieläkin sen näköiset kuin olisin eilen ne trimmannut. Jos minulta kysytään niin Oodilla on kyllä helppohoitoisempi turkki vaikka on välillä valtaisa.

Mutta asiaa. Tässä on Jalon, 5,5 kuukautta, pää. Pitää varmaan kohta siistiä sen korvat..


Photobucket


Tässä Jalon kroppa, otettiin kiireessä kuvat kun oltiin lähdössä rannasta, eikä mulla edes ollut nameja. Joten tää nyt on mitä on, mutta ihan kiva tulevaisuudessa kattoa näitä kasvukuvia


Photobucket


Tässä taasen Velin kroppa, sillä ei ole housukarvoja enää ollenkaan. Ja tässä siis Veli 2v.


Photobucket


Tässä vielä laiturilta Veli ja Jalo


Photobucket

 

Ei kommentteja: