tiistai 14. elokuuta 2012

Syksykö se siellä?

Tätä mietittiin äidin kanssa toissapäivänä kun hytistiin mökin terassilla. Tokihan tämä kesä nyt ei muutenkaan hirveän lämmin ole ollut, aika aktiivisessa käytössä on mökillä olleet villapaidat ja välihousut. No shit, saari-ilmasto on vähän sellaista. Jos maalla on se 18-19 niin voi tuntuakin vielä ihan oklta, mutta samat asteet meidän saarella pienessä tuulessa tuntuvat aika kylmiltä. Perjantai oli kyllä varmaan jonkin asteinen ennätys, 12 astetta maksimissaan. 

Koirat ovat tietenkin tykänneet. Oodi on kasvattanut aika kivan turkin nyt syksylle, Vanu toki vieläkin omaansa tiputtelee, mutta hämmentävästi ei enää niin paljon kuin pari viikkoa sitten. Eli en nyt sitten tiedä aikooko se kuitenkaan ihan bikinitsiksiksi vai ei. Ehkä ei, mutta pesen sen nyt kuitenkin ennen kuin palaamme Tampereelle.

Monilta osin tämä kesä oli ihan mahtava, paras moneen vuoteen. Olimme mökillä enemmän kai kuin koskaan, ja ruvettiin äidin kanssa Itsenäisiksi Naisiksi, eli opettelin ajamaan venettä, käyttämään moottorisahaa ja kävimme isän kielloista huolimatta ostamassa uuden oksasilppurin joka on ollut kovassa käytössä. Eli ihana kesä äidin ja koirien kanssa, uskoakseni tulen vaalimaan tätä muistoa loppuelämäni. 

Näyttelyrintamalla kesä oli aika hiljainen, vähän muuta oli suunniteltu, mutta nuo nuoret päättivät molemmat luopua turkeistaan kesäksi. Vähän mulla oli kutinaa viedä Oodi kehään, mutta olihan sekin ihan kalju suurimman osan ajasta. Vanua joskus mietin viedä sitten vetskukehiin, nättihän se on kuin mikä, mutta pystykorvaisena on elellyt jo monta vuotta ja sellaisena pysykööt. Sen toinen korva on mysisesti alkanut kyllä lerpattaa enemmän kuin ennen, mutta se nyt ei paljon lohduta kun toinen on pystympi kuin ikinä. Mutta siis, nuorten luokista Veli ja Nuu selviytyvät kunnialla ja tulihan se Nuun eka SA:kin erkkarissa viimein!

Mutta siis, viime torstaina matkasimme äidin kanssa mökille kera koirien. Illalla hain vielä Sinin pojat messiin joten siellä sitten nökötettiin saaressa kera viiden koiran. Kierrettiin koirien kanssa saarta hyvinkin aktiivisesti, kivaa oli. Veli on päättänyt lakata nöyristelemästä kumpaakaan narttua ja on jopa alkanut vähän röyhkeäksi, arvata saattaa että Vanu ei ollut ihan messissä tässä. On tuo laumaelämä ihan mielenkiintoista seurata. Jalolla on onneksi itsesuojeluvaisto aika vahva, ja vaikka se leikkiikin noiden narttujen kanssa ihan normisti, pysyy se poissa niiden tieltä noin muuten. 

Tässä nyt sitten Jalon, n. 6kk pää

Photobucket

Ja loppukroppa, Emilian kanssa aletaan nyt työstää sen näyttelyasentoa. Oli jo pimeä, hence kiiluvat silmät eikä kuva muutenkaan ole mikään valtavan hyvä, mutta antaa jotain osviittaa

Photobucket

Ja kattokaas kuka me nähtiin! NUUDELI!

Photobucket

Vanu-mummo saarella. Vanu nukkui taas yönsä mun vanhempien ja corgin kanssa toisessa mökissä. Sitten kun vein pojat kotiin ja oltiin vielä yö äidin kanssa saarella, meni Vanu automaattisesti niiden mökkiin nukkumaan eikä edes tullut mun ja Oodin kanssa vaikka huutelin. Petturi!

Photobucket

Poikien meno jatkuu tällaisena..

Photobucket
 

Ei kommentteja: