tiistai 18. elokuuta 2009

Mökkeilyä ja kalajuttuja

No meillä olikin tapahtumarikas kuun alku kun Ode teloi tassunsa lasiin ja oli tästä johtuen breikillä viikon. Se oli vaisu ja vihasi tassusidettä, joka kuitenkin saatiin viimein pysymään paikallaan vauvasukkien ja ilmastointiteipin avulla.

Kävimme myös terveystarkastuksissa, Oodilla CRD silmissä odotetusti, ja lonkat näyttivät hyviltä. Se päivän nukkuminen, mitä siitä seurasi tuli hyvään saumaan ja Oden jalka sai levätä kunnolla, ja seuraavana päivänä se ei enää neitiä vaivannut yhtään. Ja sen jälkeen ei ole elämästämme vauhtia puuttunut, Oodi on ollut välillä jopa ärsyttävän energinen. Joten päätin viedä sen ja Vanun viikonlopuksi saarelle, jossa ne saavat siis juosta viiden hehtaarin kokoisessa, veden ympäröimässä metsässä ihan just niin paljon kuin huvittaa, kunhan tulevat yöksi sisälle nukkumaan.

Isä kalasteli rapusyöttejä laiturin päästä verkolla tunnin, saaliiksi tuli about 20 särkeä ja 10 pikkuahventa. Oodista tämä oli kaikki tosi jännää.

Photobucket

Photobucket

Isä sai saaliikseen lopulta myös collien.

Photobucket

Vanukin tuli tutkimaan, jotta mitähän hemmettiä on tapahtumassa.

Photobucket

Oodi on täysin kalju, btw

Photobucket

Selkeesti tämmöinen äärilaitojen koira, jos on turkkia, niin sitä sitten kanssa on, ja kun ei ole, niin ei yksinkertaisesti vaan ole

Photobucket

Tavallinen istuma-asento

Photobucket

No, ensi viikonloppuna taas.

Photobucket

Ei kommentteja: