maanantai 31. tammikuuta 2011

Jääriehuntaa

Joo joo, normaalit ihmiset otti hienoja kuvia eilen kun aurinko paistoi, mutta minäpä säästin tälle päivälle...no joo, hieman ottaa pattiin, mutta minkäs teet.

Jäätilanne on ollut vähän ikävä viimeajat kun on ollut niin valtavasti lunta ettei ole hirveästi kiinnostanut mennä sinne tarpomaan. Nyt kuitenkin on tapahtunut joku outo ilmiö, ja hanki kantaa suurimmilta osin joten kävelen koirien kanssa nyt siellä melkein jokaisella lenkillä.

Tänään kävin lenkittämässä Tiian haukutkin. Käveltiin Oden ja Vanun kanssa Hatanpäälle ja jätin ne pitämään polvivaivaiselle Tiialle seuraa ja otin sitten Unnan ja Kalen ja käytiin jäällä remuamassa. Neljää koiraa en pystyisi hallitsemaan samaan aikaan, ja Vanu oletettavasti ei sietäisi hirveän hyvin pikkuista Unnaa kun U on aika..hmm...riehakas.

No asiaan saanen esitellä siis Unnan, 17vk, rotukirjo on tyyliin tiibetinspanieli, amerikancockeri ja basset.

Photobucket

Kale ja systeri

Photobucket

Ihan on kö kaks marjaa.

Photobucket

Tassun alla?

Photobucket

Minen tiiä mitä tässä tapahtuu

Photobucket

Spanieli-ilme

Photobucket

Unna-polo, ihan yssin isossa maailmassa. Luntakin on rinnuksissa, yhyy

Photobucket

Ihan on selväjärkinen..ihan totta...

Photobucket

Photobucket

Kale

Photobucket

Oodeli-puudelikin pääsi kuvattavaksi kun käppäilimme takasin himaan. Vanun kanssa riehuivat epäkuvauksellisesti jonkin tovin, kaikki ne kuvat ovat ihan pimeitä ja epätarkkojakin osa kun valoa oli aika vähän. Tässä siis ihan tämmösiä tylsiä

Minun Puudeli

Photobucket

Järvessä oli tämmmönen

Photobucket

...

Photobucket

Ja se on kuulkaa Vakava Asia, tää kysienleikkaus.

Photobucket

Ei kommentteja: