sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kaverilenkkejä

Lenkintäyteinen viikonloppu alkaa vedellä viimeisiään, minäkin joudun takaisin luentosaleihin istuskelemaan huomenna, joten heippa vaan, kesä. Mutta kyllä, syksy on myös ihanaa.

Eli lenkkeilty on, Emilian, Sinin sekä Tiian kanssa. Kuvasaastetta seuraa:

Tässä on Veli, 1v. Hällon karvanlähtö, aivan kuin siskollaan. Nuu on muuten aivan kalju nykyään, kulkee mutsinsa jalanjäljissä, kun kerran tiputetaan karvaa niin heitetään mäkeen koko turkki...

Photobucket

Veli ja Velin keppi

Photobucket

Velin nassukka

Photobucket

Veli tuijottelemassa systeriä. Veli jäi nyt sitten ainoaksi koiraksi kun Velin "isoveli", eli Sinin Otto-dalmis suruksemme joutui tästä maailmasta lähtemään. Velillä on onneksi seuraa kovasti siskostaan ja Tiian Unna-pennusta.

Photobucket

Lenkillämme eilen olimme vain Sinin kanssa matkassa, ja yhtäkkiä mulla meni laskut aivan sekaisin. Paikalla oli nimittäin 3 merlenarttua! Se kolmas oli Emilian kanssa metsässä ollut Nuu. Se oli meitä jäljittänyt, ja kun kuuli haukkua niin se oli ollut viimeinen pisara, se rynnisti meidän tykö leikkimään veljensä kanssa. Lähti tosin aika pian takaisin etsimään omaa lenkkiporukkaansa.

Photobucket

Ja kukas se tässä. No, Vanu-mummo!

Photobucket

Vanu on taas syksyä kohti reipastunut hirmuisesti, kesäkuumalla se ei ehkä aktiivisin collie ole.

Photobucket

Kale ja Unna

Photobucket

Vauhti-Unna

Photobucket

Unnan posetus, kieli pakollinen.

Photobucket

Unna osaa

Photobucket

Ja tässä sitten Oodi, 3v. Isäänsä tulee, sanoisin.

Photobucket

Oodi on tänä kesänä ollut kauneimmillaan. Pidän Oodista todella, todella paljon, harmillisesti meidän näyttelyuraamme vaikeuttaa Oodin hammaspuutos. Siltä puuttuu p1 ja p2 hampaat. Mutta on se silti minulle maailman ihanin Puudeli.

Photobucket

Ei kommentteja: