torstai 8. maaliskuuta 2012

Aurinkoisia päiviä

Nyt toivoisi että olisi Nuu vielä hoidossa! Aurinkoa meinaan piisaa. Olemme taas hilluneet jäällä, vaikka pariin viikkoon sinne ei uskaltanutkaan mennä. Ei tosin missään pitkällä olla vieläkään, mutta tuossa mukavasti rannan tuntumassa. Eli siis, jää on ehkäpä nyt parhaimmillaan! Vähän turhan liukasta tosin, jos hiukka sataisi lunta päälle niin olisi ihan bueno. Enpä nyt kuitenkaan lunta enää toivo, enemmänkin toivon että tulis vaan se kevät. 

Minäkin olen viimein toipunut flunssasta, tänään huomioin vielä että hiukka on nasaalia puhe, mutta olo on ollut jo viikon ihan normaali. Väsyneempi kuin yleensä toki, mutta noin muuten, ja eiköhän se väsymyskin siitä kohta helpota. 

Vanulle ja Oodille tahdoin antaa kunnon täyshoitopäivän, eli leikattiin kynnet, trimmattiin ja pestiin. Föönillä kuivaus ja valmis! Oodilla on ihan kammot kynnet, ne kasvavat järjetöntä vauhtia siinä missä Vanun kynsille en yleensä joudu paljoakaan tekemään. Oodi on myös ensimmäinen mustakynsinen eläin jonka kynsiä olen leikannut, siltä löytyy niitä kaksi ja aina olen vaan jotenkin tosi varovainen niiden kanssa kun ei näy sitä suonta. Olisi kamalaa leikata liikaa, niinkin kävi joskus edesmenneen kultsun kanssa. Mutta niin, Oodi on taas ihan pallon näköinen koska sen turkinkasvatus on kesken, mutta sitä karvaa on sitten järjettömän tiheästi. Tiedä millaista puuhkaa tuo taas kesälle meinaa...huoh. Itsellä reidet ihan kipeänä pesuoperaatiosta, pitäsi varmaan tehdä jotain sellaisia jumppaliikkeitä välillä ettei menisi ihan tähän kuntoon parin koiranpesun jälkeen!

Tiian kanssa oltiin tiistaina siis jäällä, Kale oli vakuuttunut siitä että Vanulla varpisti olisi vielä juoksut. Vanu kovasti antoi palautetta mutta eipäs poika uskonut joten joutui sitten olemaan hihnassa, eli Kalesta ei kovin paljon ole materiaalia.

Tässä pallo-Oodeli

Photobucket

Ja Vanu pallojahdissa

Photobucket

Unna jahtasi tennispallon lisäksi myös lapasia

Photobucket 


Success!


Photobucket

Unna ja Kale

Photobucket

Puudeli osaa istua

Photobucket

Olen itsekseni nyt aamupäivisin yrittänyt ottaa kuvia, mutta on se yksin jotenkin hankalaa. Pääkuvia siis lähinnä on tullut kortille

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tässä vielä tältä aamulta Puudelin nassu

Photobucket


Ei kommentteja: