sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Vanu 7v!

Vanun synttäripäivä oli kaunis ja aurinkoinen ja mukavan lämminkin. Vanuhan sai siis jo viikko sitten synttärikylvetyksen ja trimmauksen että on nyt sitten puhdas ja takuton. Ei toki kauaa, rapa alkaa kohta roiskua, kuvittelisin. Pesin Vanun pari kertaa tässä puolen vuoden sisään mäntysuovalla kun lueskelin että sitä monet käyttävät. No joo, koira tuoksui kesältä ja kuivui tosi nopeasti, mutta huomasin ettei se ollut turkille kuitenkaan hyvää. Jotenkin erikoisesti kuivatti ja Vanun turkki oli jo sitten parin kuukauden päästä sen näköinen ettei se ollut pesua nähnytkään... No, nyt sitten tajusin virheeni ja pestiin taas tutulla turvallisella Ring 5:lla, ja eron kyllä todella huomaa. Oodin turkille tuntuu olevan suht sama millä sen pesee, se pysyy tuollaisena liukkaana ja puhtaana kauan. Tosi erilaiset karvanlaadut näillä, tosin kummallakaan ei mitään höttöpehmoa. Oodin turkki olisi tosi helppohoitoinen jos sitä ei välillä olisi niin hirveästi.

Tämä oli myös Crufts-viikonloppu, ja katselin aika intohimoisesti ryhmät joka ilta. Nahkacollie oli tuttu Suomenkin kehistä ja toki äärettömän nätti, mutta samaa ei voi sanoa pitkisversiosta. En oikein ymmärrä miten rodun kotimaassa voi pitkäkarvaisen collien rotumääritelmän käsittää niin, että siellä kehässä lyllertää joku ihmeellinen karvamöykky joka ei ole sulavaliikkeistä tai -linjaista paimenkoiraa nähnytkään. Myös ilme ja koko pää..äh, kamala. Näinpä sitten aivan uskomattoman kauniin nöffin ryhmäkehässä, ja lopulta BIS-kehässä. En edes tiennyt että ko. rodulla voi olla niin valtavan kauniit liikkeet kuin tällä yksilöllä. Muutenkin tosi kaunis ja liioittelematon jätti.

Ostin alkuviikosta Vanulle lahjaksi nahkahihnan, ihan ensimmäisen ever. Minun käteeni jopa tuollainen pyörönahkahihna kuitenkin on jotenkin painava, mutta onhan se aika makee. Oon niin tottunut noihin kevyisiin naruihin että varmaan vaan vaatii vähän totuttelua. Tämän lisäksi Vanu sai tänään pienen herkkukakun joka oli lähinnä nakista ja ceasar-folioruuasta kehitetty. Oodi sai myös, me ihmiset jätettiin väliin.

Ja paras lahja oli varmaan n. 45min narupalloilua jäällä. Enpä tiedä mikä tekisi Vanusta onnellisempaa. Tässä vähän materiaalia.

Tässä matkalla kohteeseen, Oodi myös

Photobucket

Oodi kera pallon, jota heittelin sille ilman Vanun häsläystä. Vanulla oli etäämmällä omat pallopelinsä

Photobucket

Tätä mieltä oli Oodi 

Photobucket

Jossain jotain, as usual

Photobucket
  
Vanu posettamassa, tämä kuva keskiviikolta kylläkin. Mutta on Vanulin virallinen 7v-kuva! Niin kovin rakas "mummeli", toivottavasti meillä on edessä vielä vähintään saman verran vuosia yhdessä.


Photobucket

Ei kommentteja: