tiistai 10. huhtikuuta 2012

Carnoustie's Shades of Frost

No niin. Eilen se sitten tapahtui, eli lähdimme noutamaan pikkuista, tai ei nyt oikeastaan niin pikkuista, trikkipoikaa Pietarsaaresta. Matkalla mukana myös Veli, ettei tulisi niin pitkää yksinoloa kotona, joten siellä se oli auton takaosassa hengailemassa. Taukopaikoilla hengailin sitten sen kanssa kaikilla mahdollisilla ruoho-alueilla, jos niitä nyt siksi voi sanoa...oli meinaan kylmä ja lunta sateli matkan aikana siellä täällä.

Päämäärässä meitä vastaan tuli lauma aikuisia koiria ja jossain niiden alla puikkelehti päivän tähti, eli trikkipoika Jalo. Nostin sen syliin ja voi miten se olikaan kahdessa viikossa kasvanut. Valtava pallo. Jolla varsin terävät hampaat. Siskonsa olivat jo lähteneet, mutta leikkikamuista ei ainakaan ollut puutetta. Tosi reipas ja jotenkin mistään hämääntymätön pentu.

Eipäs siinä, juotiin kahvit ja Sini allekirjoitteli paprut, hetken aikaa Jalo vielä leikki laumansa kanssa pihalla ja sitten alkoi meidän reissu kohti Tamperetta. Minä istuin eka Jalon kanssa takapenkillä, Velin piipatessa innoissaan koiraverkon takana. Eka Jaloa hiukka tärisytti, mutta about parin minsan päästä se nukahti ja kun taas muutamien minuuttien jälkeen heräsi uudestaan, tärinät olivat poissa ja se tutki ympäristöään jo varsin suurella mielenkiinnolla. Lopulta se nukahti taas, tällä kertaa Sinin laukkuun. 

Taukopaikalla Sini kävi hakemassa hampparin jota söi sitten takapenkillä, ja siitäkös Jalo olikin sitten superkiinnostunut. Suu aukeni jo uhkaavasti hampurilaista kohti, mutta turha yritys. Kun lähdettiin taas matkaan, se meni takapenkin jalkatilojen välissä olevalle korokkeelle nukkumaan. Aika pitkään se vetelikin tirsoja, kunnes sitten heräili ja Sini nosti sen katselemaan Veliä verkon läpi. Minä jäin sitten Tampereelle kun sinne saavuttiin ja Sini, Riku ja koirakaksikkonsa matkasi Lempäälään. 

Matkalta on vaan yksi kuva, vähän epäselvä joten pahoittelen! Oli jo kerennyt vähän hämärtyä ja kuva on otettu autossa

Photobucket

Siinä se, Jalo 7 viikkoa ja kolme päivää. Jalolla on muuten terveet paperit, mutta pieni crd silmissä, joka luultavasti on aikuissilmätarkastukseen peittynyt. Tosi reipas ja temperamenttinen tuntui olevan, mutta niinpä se on että time will tell että millainen siitä sitten lopulta kasvaa. Alku on ainakin hieno.

Lisää kuvia Jalosta on luvassa viikonloppuna kun käyn sitä tsekkailemassa. 

Ei kommentteja: