sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kaikenlaista

No nyt tosiaan olis vähän kaikenmoista tarjolla tässä postauksessa. Olihan viikonloppu, autoa on siivottu ja pesty ja renkaita vaihdettu. Ja olen harrastanut kevätsiivousta niin omassa, kuin vanhempienkin kodissa. Koirat ovat olleet lenkillä tuntikaupalla tuolla metsissä koska se on NIIN ihanaa, ja kerettiinpä tänään sitten myös mätsäriin kera Nuun, Velin ja Jalon. Omistajineen toki. 

Kuulin myös viikolla Oodin lasten isästä, eli Pyrystä. Sirkka-Liisa laittoi minulle kuvankin ja sain luvan sen esittämiseen blogissa joten tässä Silimen Summer Soul, aka Nuun ja Velin iskä.

Photobucket

Ja sitten siihen mätsäriin eikös juu! Eli ideana oli vähän treenailla Tampereen KV:ta varten. Emilia esitti molemmat yksilöjutussa, molemmat Nuu ja Velinen saivat sinisen, ja minä sitten Velin kanssa hengailin sinisten kehässä ja kyllä sen sanon, että kivasti liikkuu tuo poika kun malttaa! Ja olin kyllä aika ällikällä lyöty kun Veli kutsuttiin nimeltä sinisten kolmoseksi. Mutta! Pääasia oli että nuoret pääsivät esiintymään ja molempia kyllä tuomari kehuikin. Tässä nyt sit kuvat, eli jospa Veli eka.

Photobucket

Nuusta kaksi

Photobucket

Photobucket

Jalo oli myös meidän kanssa, oli tosi reipas ja sitä ihmiset kävi ihailemassa. Jopa koirineen, jota mä vähän pidin erikoisena, mutta Jalosta kaikki oli IHANAA. Siellä se nurmella hengaili ja pyydysteli risuja ja välillä kävi painimassa Velin kanssa. Väsymys iski sitten parin tunnin päästä ja mä sain kunnian kantaa sen autolle. Ehkä olisin voinut vahingossa unohtaa sen syliin..

Jalosta ei edelleenkään mitään erikoista seisomakuvaa oo, pennut on vähän sellaisia että pitäs olla joku aakee ja laakee tila jossa ne vahingossa jäis kivaan asentoon. Yritystä oli, mutta tyytyminen on taas pääkuviin


Photobucket


Photobucket


No sikku showt oli saatu päätökseen niin lähdettiin Emilian kanssa metsälle. Vähän alkoi jo uni painaa kun tosiaan suht hektinen pari päivää ollut, mutta kivasti piristi tuollainen parituntinen metsässä. 


Tässä Nakkea


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Ja sit Nuu, joka oli enemmän elementissään tuolla soissa ja vesistöissä kuin missään mätsärissä tai näyttelyssä


Photobucket

Ei kommentteja: