keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Lisää Olgan pentuja

No huh huh mikä viikko taas ollut. Vähän yli viikko sitten oli ne Nuun lonkka- ja kyynärhommelit ja sen jälkeen allekirjoittanut hengaili Turengissa äidin siivousapulaisena. Turengin koneella ei ole kuvankäsittelyohjelmia joten kamera jäi tyhjentämättä...pakko hankkia sinnekin joku. Tämä viikko on mennyt sitten ikkunoita pesten, minusta kuoriutui joku pesumaisteri. Turengissa kun on tuota lasipintaa ihan kiitettävästi. 


Vanu ja Oodi voivat hyvin, Oodi päätti nyt ekaa kertaa elämässään heittää turkin pois ihan oikeasti kesää vasten. Olen tästä asiasta tosi hyvilläni, näin sen pitäs mennäkin. Vanu saisi kyllä seurata perässä mutta mitään merkkejä moisesta ei ole, tukka pysyy visusti päällä. 

Olin lauantaina Katjan luona taas ihailemassa vaavoja. Olgan pennut täyttivät eilen 7vk ja alkavat hiljalleen muuttaa omiin koteihinsa. Mutta voi kun ne taas olivat niin ihania.


Täs olis nassukuvat kaikista


Arnold


Photobucket

Aramis

Photobucket

Apollo

Photobucket

Adele

Photobucket

Armida 


Photobucket


Apollo istuksii


Photobucket


Adele seisoo


Photobucket


Pari Armia


Photobucket


Photobucket


Kiitos taas tuhannesti, että sain tulla vielä katteleen pentuja ennenkun ne lähtee meneen. Toivottavasti ainakin osaan törmää myöhemminkin, olishan kiva. Armiin nyt ainaskin kun jää äitinsä huomaan asustamaan.


Tässä vielä väsynyt Puudeli antiikkisohvalla. Kyl on siivous rankkaa. Ja vois olla viisasta taas leikata tassukarvat. Johan siitä on pari viikkoa.


Photobucket
 

Ei kommentteja: